NutriFit Fit door de juiste voeding

Lilly Heijnen

In 1993 studeerde ik af als diëtist en sindsdien heb ik altijd de overtuiging gehad dat lichaam en geest één zijn en heb daarmee een holistische kijk op gezondheid. Geen symptoombestrijding maar liever het aanpakken van de oorzaak van een probleem.

Ik werk graag samen met mijn cliënt en andere hulpverleners om een advies op maat te maken.

Elk stapje naar een betere gezondheidstoestand, zowel lichamelijk als geestelijk is er 1. Leren omgaan met terugval zie ik als een belangrijk onderdeel richting uw doelen, elk moment is een nieuw moment en ik zie falen als een mogelijkheid om te kunnen groeien.

Ik heb me verdiept in alle 13 vitaminen, en mag mij ook vitamine specialist noemen. Diabetes mellitus met koolhydraatbeperkte voedingsadviezen én vrouwen en hormonen, zijn ook aandachtsvelden waar ik me uitermate voor interesseer.

Met mijn scholing en ervaring als orthomoleculair therapeut (2016) wil ik met mijn behandeling een groter gezondheidseffect bereiken. Ook mag ik mijzelf FODMAP-specialist noemen.

Ik woon samen met mijn puberende dochter op Goeree Overflakkee. Hier kan ik volop genieten van het buitenleven; lekker eten, sporten en wandelen. Vanuit mijn vorige werkveld ben ik expert op het gebied van coaching bij emotie – eten.

Vanaf mei 2018 kan ik al mijn werkervaring en passie ten uitvoer brengen bij NutriFit in Schiedam. Ik hoop u van dienst te kunnen zijn in onze praktijk.