NutriFit Fit door de juiste voeding

Marjolein Treur

Voeding speelt een belangrijk rol binnen onze gezondheid. De inzet van de juiste voeding bij ziekte en gezondheid is van grote waarde. Steeds meer kunnen we met voeding klachten verminderen en ons welzijn verbeteren. Voeding is altijd in beweging. Dit maakt mij nieuwsgierig en gepassioneerd om elke keer weer op zoek te gaan naar het best passende voedingsadvies.

In 2007 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Na verschillende vakgebieden binnen de voeding en diëtetiek te hebben ervaren, ben ik sinds januari 2013 werkzaam bij NutriFit.

Mijn interesse ligt met name binnen de natuurvoeding, omdat ik zelf ervaar hoe voeding, zo dicht mogelijk bij de natuur vandaan, een positieve invloed heeft op mijn gezondheid en energieniveau. Daarnaast ben ik ook yogadocent en heb ik mij bijgeschoold in de Ayurvedische voedingsleer. Ayurveda is letterlijk de wetenschap van het leven en vindt zijn oorsprong in India. Wanneer je je voeding en leefwijze aanpast aan wat jij persoonlijk nodig hebt, kom je in balans.

De juiste voeding voor jou

Voeding is een van de belangrijkste middelen om ons lichaam te voeden en nieuwe energie te geven. Mijn uitdaging is om samen te kijken naar de juiste voeding voor jou en je hierin te coachen en te begeleiden. Ik wil je laten ervaren wat voeding vóór jou kan doen. Een voeding die je voedt en je gezondheid bevordert. Voeding waar je energie van krijgt en je laat genieten!