Je bent vanaf 1 september 2022 ook welkom op onze locatie in LEIN Vrouwenzorg aan de Maseratilaan 6 in Oud-Beijerland. Hier werken bijna 30 zorgverleners – van sportdiëtist tot verloskundige- die er in wisselende samenstelling hun patiënten kunnen ontvangen.

Op woensdagavond is er spreekuur en geven we lezingen, workshops en cursussen.

Lees hier meer over in het artikel van Het Kompas van 25 augustus 2022.

Door zoveel verschillende disciplines onder een dak te plaatsen, komt verbinding tot stand en wordt kennis gedeeld. Er worden taboes doorbroken die er kunnen zijn rond een miskraam, de overgang en seksualiteit in het algemeen. Ook heeft elke vrouw in deze verschillende levensfasen een andere voedingsbehoefte. De diëtisten van NutriFit hebben veel praktische tips en kennis over deze fasen in het vrouwenleven, waarin de hormonen een grote impact hebben op het welbevinden van de vrouw.

Met een vrouwenlichaam gebeuren hormonaal meer ingrijpende dingen dan met een mannenlichaam. Denk aan een bevalling, of de overgang, maar ook de klachten rondom menstruatie. Met een voedingsadvies op maat, kun je veel van de klachten verhelpen. Zie het Vrouwencentrum als een cadeau voor een vrouw.

Op het bedrijventerrein Hoogerwerf (bij de 2e rotonde rechtsaf) in het pand aan de Maseratilaan kun je zien dat zorgverleners elkaar nodig hebben om een vrouw optimaal van dienst te zijn.

Op woensdagmiddag en vrijdagochtend kun je terecht voor een consult bij Lilly. Marie-José zal eenmaal per 3 weken op vrijdag in LEIN Vrouwenzorg aanwezig zijn. Schrijf je in en maak een afspraak.

Elke woensdagavond geven we samen lezingen en cursussen over zeer uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met voeding en de vrouw. Maar ook mannen zullen er boeiende workshops treffen die ze willen bezoeken. Hier vindt u het actuele aanbod.