Lilly Heijnen

Vanaf mei 2018 breng ik al mijn ervaring en passie ten uitvoer bij NutriFit. In 1993 studeerde ik af als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Voor mijn afstudeerscriptie schreef ik een wedstrijd uit: vegetarische receptuur voor koks uit de grootkeuken. Dit was met een heus proefpanel en de winnaar is bekend gemaakt op de vakbeurs Horecava. Je raadt het al: ik hou van lekker eten!

Stap voor stap

Elk stapje naar een betere gezondheid, zowel geestelijk als lichamelijk is er één! Leren omgaan met terugval, zie ik als een belangrijk onderdeel om te kunnen groeien richting een gezondere versie van jezelf. Richting je diepste verlangens, door een evenwichtigere relatie met voeding. Hierbij ga je soms op je “snufferd”. De moed hebben er voor te blijven gaan, is wat telt. Geen symptoombestrijding, maar de oorzaak van je probleem aanpakken: geen pleister op de wond plakken alvorens je de wond genezen hebt. Hierbij wil ik graag je coach zijn.

Samen met mijn cliënt kijk ik welke voeding het best past. Ik heb aandacht voor alle andere leefstijlfactoren die van invloed zijn op een optimale gezondheid. Met als missie dat mijn cliënt letterlijk en figuurlijk zijn/haar pad “lichter” vervolgt, op welk gebied dan ook.

Als ik offline ga…

…ben ik moeder van mijn puberende dochter op Goeree-Overflakkee. Hier kan ik volop genieten van het buitenleven: lekker kokkerellen en eten met vrienden, sporten en ontspannen op ‘t strand. Thai Chi doe ik bij voorkeur op het strand, zo lang het droog is. Heerlijk! Een bezoek aan sauna of hammam is een kadootje aan mijzelf. Lekker lezen, juist ook studieboeken waar ik wijzer van word en rommelen in mijn tuin, daar word ik blij van. Ik krijg hier vaak gezelschap van onze kat Abeltje.

Ik ben expert in…

…emotie-eten, hormonen en mag ik mij vitaminespecialist in de 13 vitaminen noemen.

Ik werk in Schiedam Noord op dinsdag en in Vlaardingen op om de week op vrijdag.  Op woensdagmiddag ben ik in Oud-Beijerland en 1 x per maand op vrijdag in Klaaswaal. Eén dag per week heb ik digitaal spreekuur.