Wat kunnen we bieden?

Binnen ons team van drie diëtisten werken we nauw samen en (h)erkennen we ieders sterke punten. Vanaf 2021 werken we steeds specialistischer aan een zestal expertises. Zo worden we in Rotterdam en omgeving als dé voedingsspecialist gezien. Met onze brede ervaring begeleiden wij jou optimaal als voedingscoach.

Voor een individueel traject kun je bij ons terecht in de vorm van een consult op één van onze locaties in onze diëtistenpraktijk in Vlaardingen, Schiedam of Klaaswaal.


Blije buik

Stapsgewijs van je buikklachten af door je eetpatroon én leefstijl aan te passen

Blij(f) op gewicht

Voel je goed & gevoed en blijf blij op gewicht

Veilig vasten

Transformeer je stofwisseling met één van de 5 vastenmethoden

Tem je honger

(H)erken hongergevoelens, ontdek je valkuilen en stem af op jouw lijf

Nutriatleet

Personalised sportvoedingsadvies voor de triatleet en duuratleet

Tijd voor vitaliteit

Voel je vitaal door een optimale balans tussen mind & body.

Met Blij(f) op gewicht ontdek je je sterke punten en buig je zwakke punten om naar een nieuwe gewoonte. Deze methode is bruikbaar bij zowel een te hoog gewicht als een te laag gewicht.

Wil je de strijd met de onhebbelijke hongergevoelens eens en voor altijd het hoofd bieden? Tem je honger door anders te eten.

Kamp je met buikklachten zoals een spastische darm, maagzuur, obstipatie of incontinentie van ontlasting? Ontdek hoe je weer een blije buik kunt krijgen.

Anno 2021 lijkt het bijna urgent om vitaal te worden en te blijven. We nemen graag samen met jou je complete leefstijl onder de loep, en maak tijd voor vitaliteit.

Nu de voordelen van intermittent vasten steeds duidelijker worden, vraag jij je mogelijk wat vasten voor jou kan betekenen?

Als duursporter werkt de juiste voeding perfect voor een goed herstel, waardoor je blessures voorkomt en je het trainingsschema kan blijven volgen.