Downloads

Toestemmingsverklaring NutriFit

Voor een goede zorgverlening is het nodig om persoonlijke gegevens aan je te vragen en vast te leggen. Een diëtist is echter gebonden aan wettelijke voorschriften rond persoonsregistratie en gaat dan ook zorgvuldig en vertrouwelijk met jouw gegevens om. Door het ondertekenen van het Toestemmingsformulier NutriFit geef je toestemming om jouw persoonsgegevens vast te leggen.

Je vindt meer informatie over Privacy op https://www.nutrifit.nl/privacy-policy/

Eetdagboek Basis

Om na te gaan hoe je eetgewoonten momenteel zijn, kun je bijhouden wat je precies eet en drinkt. Print of sla het document op en begin met invullen. Stuur dit eetdagboek zo nodig per e-mail aan de behandelend diëtist.

Eetdagboek Uitgebreid

Als je de diëtist bezoekt vanwege buikklachten, kan het bijhouden van een uitgebreid eetdagboek inzicht geven in het verband tussen hetgeen je eet en drinkt en de klachten die je ervaart. Met het Eetdagboek Uitgebreid kun je dit precies bijhouden. Print of sla het document op en begin met invullen. Stuur dit eetdagboek zo nodig per e-mail aan de behandelend diëtist.

Het eetverslag

Het maken van een eetverslag kan behulpzaam zijn bij het inzicht krijgen in uw eigen eetgewoonten. Het is een eerste stap naar het bewust omgaan met eten.