Nutriatleet

Klaar voor de start?

Als triatleet ben jij bezig met het neerzetten van topprestaties. Hardloopschema? Klaar. Zwemtechniek? Je wordt er steeds beter in. Je racefiets? Helemaal afgesteld naar jouw wensen, dat zit ook wel goed. En, zeg eens, hoe staat het met je eetpatroon?

Perfect eetpatroon

Welk eetpatroon is nu het beste? Is veganistisch eten nu alleen een hype of helpt het echt bij je herstel? Hoe hou je genoeg energie over voor dat laatste stukje? Eet je wel genoeg en de juiste dingen om op tijd hersteld te zijn voor de volgende training? Is een laag vetpercentage altijd ideaal? En verbeteren vitaminepillen je sportprestaties?

Maag- en darmproblemen

Ben je te nerveus om goed te eten op de dag van de wedstrijd? Hoe voorkom je maagkramp op de fiets? Waarom eindig je tijdens een duurloop telkens op je hurken in de berm? En kan een ander eetpatroon daar dan iets in veranderen?

Foodcoach

Marie-José, sportdiëtist en foodcoach met een nieuwsgierige en kritische blik kan jou als triatleet, open water zwemmer, lange afstandsloper en wielrenner de optimale afstemming van je eetpatroon geven. Kijk of een afspraak dan een goede aanvulling kan zijn op al jouw inspanningen.