VA Anouk Kievit

Voeding heeft gedurende mijn jeugd een grote invloed gehad op mijn leven. Ik ben ontzettend dankbaar en trots dat ik het gevecht met anorexia overwonnen heb en nu kan genieten van eten. Door deze periode ben ik bewust geworden dat goed voor je lichaam zorgen belangrijk is en heeft voeding mijn interesse gewekt. 

Een aantal jaar geleden raakte ik bekend met NutriFit. Marie-José is mij altijd bijgebleven door de rust en warmte die ze uitstraalt als persoon.

In 2019 ben ik afgestudeerd als HBO-verpleegkundige en heb ik met veel passie een aantal jaar op de interne oncologie gewerkt. Hoewel ik mijn werk in de zorg waardeerde en met passie uitvoerde, voelde ik dat er iets ontbrak. Ik verlangde ernaar om op een andere manier voor anderen te zorgen, maar wel op een manier die beter bij mijn persoonlijke interesses en behoeften past.

In januari 2023 ben ik daarom gestart als virtueel assistent. Sindsdien werk ik vanuit huis en soms op andere locaties. Vanaf augustus 2023 ondersteun ik NutriFit met administratieve werkzaamheden en help jou graag bij het inplannen van een afspraak zodat jij een start kan maken om jouw strijd rondom eten en diëten te verkleinen.

Op maandag, dinsdag en donderdag krijg je mij aan de telefoon voor het inplannen/verzetten van afspraken. 

Als ik offline ga…

Wanneer ik offline ben, vervul ik met trots mijn rol als moeder van onze dochter Beau en ben ik de partner van David woonachtig in de Hoeksche Waard. Een actieve levensstijl is iets wat ik belangrijk vind, en ik verkies vaak de fiets boven de auto. Ik geniet enorm van wandelen in de natuur, vooral als we naar de Veluwe gaan en ik omringd ben door de rust en schoonheid van de bossen. Leuke momenten doorbrengen met onze dochter is voor mij ultiem geluk.