Marjolein Treur

Na een kleine omweg binnen de voeding en diëtetiek ben ik na mijn afstuderen (2007) in 2012 met Marie-Jose in contact gekomen en niet meer weggegaan. Het gevoel klopte, hier wil ik verder groeien. En eerlijk gezegd wordt het werken bij NutriFit alleen maar leuker en boeiender. Vooral sinds we in 2020 een bewuste keuze hebben gemaakt om te specialiseren. Hierdoor valt voor mij alles op zijn plek. Ik kan meer diepgang creëren in mijn begeleiding en hierdoor betere dieetzorg leveren.

Body & Mind

Ik doe al meer dan 10 jaar aan yoga en sinds 2020 mag ik mij ook yin-yogadocent noemen. Mijn hartenwens voor 2021 & 2022 is om yogales te gaan geven en mij verder te specialiseren als yin-yogadocent. Het verbinden van body en mind met voeding, in de breedste zin van het woord, is mijns inziens de essentie. Yoga, meditatie en ademhaling kunnen hierin ondersteunen. Laat voeding voor je werken en ontspannen blijven.

Als ik offline ga…

…ben ik moeder van Mats en partner van Sven. Ook thuis in Delft vind ik het leuk met voeding bezig te zijn. Juist met een kleine man in huis wil ik laten zien dat gezond en smakelijk eten en drinken ook heel goed samen kunnen gaan. Natuurlijk genieten we op z’n tijd ook van een patatje, een lekker stukje chocolade of op zondag van ons croissantje met een gekookt eitje.

Ik ontspan door creatief bezig te zijn of te lezen. Of heerlijk lekker buiten in de natuur zijn op de mountainbike of racefiets. En ook van een rondje wandelen, alleen of met mijn gezin, kan ik echt genieten. Dus gaat je voorkeur uit naar een wandelconsult, laat het mij weten!

Ik ben expert in…

…werken met kinderen en jongeren, al dan niet met buikklachten.

Ik werk in Vlaardingen op maandag en woensdag.