Blij(f) op gewicht

Het ideale gewicht?

Wat is dat eigenlijk? Een gezonde BMI? Een laag vetpercentage? Sterke spieren? Of een gewicht waar je bovenbenen niet meer tegen elkaar schuren? Of wil je graag juist meer rondingen in je figuur? Zodat je je leuk kan kleden en er verzorgd uit kan zien? En welk gewicht is nou ideaal om de marathon mee te rennen?

Het antwoord?

Dat is voor iedereen anders. Alleen JIJ zelf kunt dat ontdekken. Met Blij(f) op gewicht ontdek je je sterke punten en buig je zwakke punten om naar een nieuwe gewoonte. Deze aanpak is zowel bruikbaar bij een te hoog gewicht als een te laag gewicht, als je een emotie-eter bent of je klaar maakt voor een gastric bypass.

In beeld

Eerst brengen we het hele plaatje in kaart en gaan samen op zoek naar de triggers, naar de momenten waarop je doorslaat of bijvoorbeeld passief wordt. Je hebt er altijd een goede reden voor. In deze zoektocht gidsen wij jou richting een nieuw pad. Hierbij leer je stap voor stap hoe in je contact met jezelf andere keuzes maakt om jezelf te voeden. Letterlijk en figuurlijk. Ben je bereid om samen dit avontuur aan te gaan?